стрічка

Рибні браконьєри продовжують «орудувати»​​​​​​​ на водоймах Ратнівщини

26 Травня 2019, 18:03
На Ратнівщині виявили рибних браконьєрів 906 Джерело: Волинський рибоохоронний патруль
На Ратнівщині виявили рибних браконьєрів

У Ратнівському районі Волинський рибоохоронний патруль затримав кількох порушників риболовлі.

У вівторок, 21 травня, рибоохоронний патруль здійснив рибоохоронний рейд спільно з громадськими інспекторами. Захід провели на водних об’єктах Ратнівського району. Про це інформує Волинський рибоохоронний патруль.

Так, на річці Прип’ять, поблизу села Річиця (урочище Боброва гора), в межах Річицького гідрологічного заказника затримано мешканця села Конище, який здійснював незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову. Порушник за допомогою шести сіток виловив близько 1 кг риби. У сітках браконьєра знаходилась така кількість риби: плоскирка – 4 екз, плітка – 2 екз, окунь – 1 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, становлять 1 005 грн.

Згодом рейдова група зафіксувала аналогічне правопорушення. На озері Волянське, на території гідрологічного заказника «Залухівський», громадянин здійснював вилов риби за допомогою сітки. Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони, громадянину не вдалося завдати шкоди рибному господарству України.

На осіб оформили протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направили до Ратнівського районного суду для притягнення правопорушника до відповідальності та відшкодування завданої шкоди.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби – прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Читайте також: 

Конфісковані знаряддя лову
Конфісковані знаряддя лову

Вилучена риба
Вилучена риба

Конфісковані знаряддя лову
Конфісковані знаряддя лову

Коментар