стрічка

У громаді на Любомльщині провели фестиваль обдарованих учнів

26 Травня 2019, 16:29
У Вишнівській громаді провели фестиваль обдарованих учнів 3637
У Вишнівській громаді провели фестиваль обдарованих учнів

На святковому концерті відзначили учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь школи та стали переможцями й призерами обласних, всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, різноманітних інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів, і змагань.

У стінах будинку культури села Вишнів відбувся фестиваль обдарованих учнів, батьків та їх наставників «Зоряний олімп-2019» – свято вшанування переможців, її величності науки, талантів, – йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.



До церемонії нагородження долучилися сільський голова Віктор Сущик, начальник гуманітарного відділу Василь Стрільчук та виконуюча обов’язки виконавчого директора Волинського регіонального відділення Асоціації міст України (ВРВ АМУ) Мар’яна Конончук. Вони подякували талановитим дітям за їх особистий внесок у розвиток школи та громади, підтримали їх словами вдячності за їхню клопітку працю та вибраний ними непростий шлях.

Віктор Сущик
Віктор Сущик

Василь Стрільчук
Василь Стрільчук

Мар’яна Конончук
Мар’яна Конончук

Не залишились без уваги й наставники цих обдарованих дітей, які взяли на свої плечі непростий обов’язок – ростити обдарованість і справилися з цим якнайкраще.

«Дякуємо батькам, які пліч-о-пліч йшли разом зі своїми дітьми до цих вершин і чия підтримка є найголовнішою у розвитку обдарованої особистості. «Спасибі вчителям за те, що віддаєте частинку себе підростаючому поколінню, сподіваємось, що спільними зусиллями ми будемо успішно працювати над вирішенням актуальної проблеми сучасності – вихованні майбутньої еліти нашої держави», – йдеться у дописі.

Сертифікатами на іменну стипендію нагороджені: учениця Римачівського НВК Соломія Пархомук, учні Олеської ЗОШ Марина Дзей та Владислав Панасюк, учень Штунської ЗОШ Назарій Кортоус, учениця Вишнівського НВК Катерина Пилипюк.

Соломія Пархомук
Соломія Пархомук

Марина Дзей
Марина Дзей

Владислав Панасюк
Владислав Панасюк

Назарій Кортоус
Назарій Кортоус

Катерина Пилипюк
Катерина Пилипюк

Грамотами та подарунками за особливі успіхи у навчанні й за особистий внесок у піднесенні іміджу школи нагороджені учні Штунської ЗОШ: Юлія Король, Христина Смолярчук, Марія Ляшук, Аліна Сахалюк, Юрій Ляшук, Павло Король, Тетяна Булавчук; учениця Римачівського НВК Юлія Мартинець, учениці Олеської ЗОШ Ірина та Софія Любежаніни,  Ольга Павлічук; учні Машівського НВК Станіслав Орищук та Андрій Романюк.

Юлія Король
Юлія Король

Христина Смолярчук
Христина Смолярчук

Марія Ляшук
Марія Ляшук

Аліна Сахалюк
Аліна Сахалюк

Юрій Ляшук
Юрій Ляшук

Павло Король
Павло Король

Тетяна Булавчук
Тетяна Булавчук

Юлія Мартинець
Юлія Мартинець

Ірина та Софія Любежаніни
Ірина та Софія Любежаніни

Ольга Павлічук
Ольга Павлічук

Станіслав Орищук
Станіслав Орищук

Андрій Романюк
Андрій Романюк

За високий професіоналізм, компетентність, бездоганну сумлінну працю, значні досягнення у професійній діяльності, вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління та високу результативність в роботі з обдарованими дітьми нагороджені: Олександр Романюк, вчитель трудового навчання Штунської ЗОШ, Катерина Оніщук, вчитель історії та правознавства Штунської ЗОШ, Юрій Оліщук, вчитель фізичного виховання, керівник туристичного гуртка, Наталія Корнелюк, вчитель української мови та літератури Римачівського НВК, Валентина Мартинець, керівник гуртка декоративно-прикладного мистецтва Римачівського НВК, Олександр Романюк, керівник гуртка «Оператори колективної радіостанції» Машівського НВК, Ірина Трофимук, вчитель образотворчого мистецтва Машівського НВК, Тетяна Дзей, вчитель біології Олеської ЗОШ, Тетяна Павлічук, вчитель української мови та літератури Олеської ЗОШ, Ярослава Любежаніна, вчитель фізики та інформатики Олеської ЗОШ.

Олександр Романюк
Олександр Романюк

Юрій Оліщук
Юрій Оліщук

Наталія Корнелюк
Наталія Корнелюк

Валентина Мартинець
Валентина Мартинець

Тетяна Дзей
Тетяна Дзей

Тетяна Павлічук
Тетяна Павлічук

Ярослава Любежаніна
Ярослава Любежаніна





Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024