стрічка

Гранати, імітаційний запал та порох: поліція провела обшук у камінь-каширця, який напав на депутата

25 Травня 2019, 12:55
1846

Поліцейські провели санціонований обшук у підозрюваного в розбійному нападі на жителя Каменя-Каширського, депутата обласної ради.

Про це інформує прес-центр поліції Волині.

Нагадаємо, 20 травня до будинку 47-річного жителя Каменя-Каширського, депутата обласної ради, проник невідомий чоловік та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, намагався викрасти його автомобіль.

Менше ніж за півдоби співробітники поліції Волині встановили особу зловмисника, ним виявився 38-річний житель цього ж району. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Затриманому загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Отож, за місцем проживання 38-річного зловмисника правоохоронці, поряд зі схожими на корпуси учбових гранат Ф-1, ВОГ-17 вилучили дві ручні димові гранати РДГ 2Б, дев’ять учбово-імітаційних запалів, циліндричний предмет схожий на димову гранату, а також порох.


На місце прибули спеціалісти вибухо-технічного відділу Головного управління Національної поліції у Волинській області, які вилучили виявлені предмети та помістили їх до кімнати зберігання вибухових матеріалів.

За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів триває досудове розслідування розпочате за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Підозрюваний перебуває під вартою.

Читайте такожУ Камені-Каширському підірвали будинок депутата

 

 

 

 

 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024