стрічка

У Шацькій школі-гімназії пролунав останній дзвінок

25 Травня 2019, 13:30
1316

Нарешті позаду дев’ять місяців навчання у школах, і сповістило про цю радісну подію для дітей району свято останнього дзвоника.

Особливо яскраво та насичено відбувається це свято у ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-гімназія смт Шацьк». 24 травня на подвір’ї навчального закладу зібралася уся шкільна родина: діти, вчителі, випускники та батьки.

Традиційно під звуки маршу троє учнів школи урочисто винесли державний прапор, а згодом пролунали й перші звуки Гімну. А через декілька хвилин запросили на останню шкільну лінійку й найстарших школярів – випускників школи. Цьогоріч прощаються зі своїми учнями класні керівники двох класів – Тамара Мазурок та Віра Романюк.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять воїнів, котрі загинули в АТО, віддавши особливу шану випускнику школи, який загинув в на Світлодарській дузі, захищаючи незалежність та цілісність кордонів України – Сергієві Мокренку.

Вітав педагогів та учнів школи зі святом директор навчального закладу Валерій Михальчук. Особливі вітання він адресував учням 9 та 11 класів, побажавши добре скласти державну підсумкову атестацію та ЗНО, знайти свою стежину у житті, а вчителям та решті учням – добре відпочити за літо та з новими силами повернутися до навчального закладу.

1

Традиційно відзначили похвальними грамотами відмінників навчання. А Людмила Єрофєєва, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА, котра також долучилась до вітань, вручила грамоти найкращим спортсменам-дзюдоїстам школи.

1

Вітальне слово вчителям та учням линуло з вуст Анатолія Павлея, начальника гуманітарного відділу Шацької ОТГ. Він також відзначив грамотами ученицю 9 класу Діану Жур, призерку ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови, її вчительку Оксану Данилюк, та педагога школи Любов Богдан за участь у конкурсі «Творчі сходинки педагогів Волині».

Долучились до вітань й шацькі лісівники. Так, заступник директора ДП «Шацьке УДЛГ» Микола Кузнєцов та лісничий Шацького лісництва Віктор Мелюх нагородили переможців трьох районних конкурсів, які проводились лісівниками, та вручили їм грошові винагороди. А роботи переможців конкурсів будуть відібрані до обласного етапу.

Начальник відділу рекреації, пропаганди та екоосвіти Шацького нацпарку Тарас Юрчук, а також працівник парку Володимир Кубай вручили грамоту та подарунки колективу шкільного лісництва Шацької школи-гімназії за активну участь у природоохоронних заходах Шацького НПП, допомогу у формуванні екологічної культури в учнівської молоді та популяризації екологічного виховання. 

Особлива увага у це свято була прикута до випускників школи. Вони ж попрощалися з навчальним закладом, який для них став рідним за цілих 11 років, піснею та танцем, випустивши у небо кольорові кульки та дві повітряні одинадцятки.

1

1

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024