стрічка

На Волині батько 13 років не платив аліменти

24 Травня 2019, 17:06
1127

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського районного відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Волинській області про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, що не платив аліменти 13 років.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Житель району не сплачував аліменти на утримання дитини, згідно виконавчого листа виданого 17 квітня 2006 року Рожищенським районним судом, що призвело до виникнення заборгованості 61 684,57 гривень. 

В судовому засіданні батько свою винність у вчиненні адміністративного правопорушення визнав.

Заслухавши пояснення, вивчивши матеріали справи, суддя прийшов до висновку, що варто обрати адміністративне стягнення у виді виконання суспільно корисних робіт. Обираючи вид та розмір адміністративного стягнення, суд врахував  характер вчиненого правопорушення, ступінь вини порушника, майновий стан, а також обставини, що обтяжують та пом'якшують відповідальність.

На чоловіка наклали адміністративне стягнення у виді виконання суспільно корисних робіт на термін 120 годин. Також він сплаить 384 гривні судового збору.

Читати також: Рожищенські неплатники аліментів заробили для дітей 2405 гривень

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024