стрічка

Школярка з Любомля – переможниця Всеукраїнського конкурсу

23 Травня 2019, 19:24
Анна Склянчук 1894
Анна Склянчук

Учениця Любомльського загальноосвітнього закладу середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 Анна Склянчук здобула перемогу у номінації «Декламація».

Нещодавно журі підвело підсумки Всеукраїнського конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці.

Конкурс проводиться як творче змагання учнівської та студентської молоді за номінаціями: «декламація», «інсценізація», «твір», «науково-пошукова робота», «малюнок», «аудіовізуальний твір», «вокал». Десятикласниця взяла участь майже у всіх номінаціях.

Читайте також: Школярка з Любомля здобула перемогу в журналістському конкурсі

«На конкурс я надсилала збірку авторських віршів «А в серці тільки ти, єдиний мій, коханий рідний краю! (Леся Українка), запис декламації віршів Лесі Українки «В’язень» та «На пам'ять 31 іюля 1895 року» (керівник вчитель української мови та літератури Лідія Хомич), дві науково-пошукових роботи «Домашня академія у родині Косачів» та «Волинськими стежками по життю Лесі Українки» (керівники вчителі історії Ірина Козачку та Григорій Кривдік), аудіовізуальний твір «Колодяжне – музей-садиба Лесі Українки» (керівник вчитель інформатики Ольга Шпинат), а також запис пісні «Молитва», яку сама написала і виконую, музика Олександр Федоренка (керівник – учитель музики Валерій Суліка)», – розповіла Аня.

 «Думаю, що Аня – це взірець для багатьох дітей, приклад наполегливості в досягненні поставлених цілей і розвитку своїх талантів. Щорічно вона пробує себе в кількох номінаціях і рівень її робіт зростає. Цьогоріч вже вп'яте взяла участь у конкурсі та щоразу завойовує призові місця. Дівчинка дуже талановита, її роботи креативні, зі своїм баченням», – прокоментувала голова оргкомітету конкурсу «Змагаємося за нове життя» Тетяна Захарова.


Коментар