стрічка

У Володимирі вітали футболісток – володарок Кубка України з футзалу

23 Травня 2019, 16:24
На Волині вітали футболісток – володарок Кубка України з футзалу 1421
На Волині вітали футболісток – володарок Кубка України з футзалу

У Володимирі-Волинському віншували футбольну команду «Ладомир» - володарів Кубка України з футзалу серед жіночих команд.

Вітання від спонсорів, міського голови Петра Саганюка та начальника управління овіти, молоді та спорту В'ячеслава Петрука, директора Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Валентина Вірковського приймали футболістки команди «Ладомир».

Володимирські футболістки вибороли фінал Кубку України з футзалу серед жінок сезону 2018-2019 років.

Як розповів головний тренер команди Олег Бортнік, фінальна гра проходила у місті Бровари ( Київська область). Суперником «Ладомиру» були дівчата зі столичної футзальної команди «Будстар» (м.Київ). До речі, ця команда з якою володимирчанки зустрілися у фіналі, є третьою в турнірній таблиці Вищої ліги з футзалу. 

Як розповів тренер команди Олег Бортнік, з таким суперником гра не могла бути легкою, але дівчата справились і Кубок України поїхав у Володимир-Волинський.

Вже за кілька днів володимирський «Ладомир» в рамках туру Вищої Ліги гратиме в Чернігівській області.

За внесок у розвиток молодіжного спорту міста Володимира-Волинського та активну підтримку команди «Ладомир» Подяку міського голови оголошено почесному президенту корпорації «Укр-Петроль» Сергію Ковальчуку, спортивному директору ФК «Волинь» Валентину Кошельнику, директору ТзОВ «Агросвіт-Волинь» Євгену Шелепіні, генеральному директору ТОВ «Kроноспан» Наталії Покінській, народному депутату України Ігорю Гузю

Футболісток та тренера команди «Ладомир» відзначили Грамотами, квітами та преміями. 

До відома: жіночий футбольний клуб «Ладомир» створений на базі жіночої футбольної секції при Володимир-Волинському ліцеї «Центр освіти» .

Нагадаємо, тренер жіночої футбольної команди «Ладомир» - Олег Бортнік. Заверсією Асоціації жіночого футболу України, він потрапив у трійку кращих тренерів України за підсумками минулого 2017 року.

Читайте такожФутболістки володимирського «Ладомиру»вибороли перемогу у Чемпіонаті України












Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024