стрічка

Іваничівська музична школа відзначила півстолітній ювілей

19 Травня 2019, 11:00
Іваничівська музична школа відзначила півстолітній ювілей 1156
Іваничівська музична школа відзначила півстолітній ювілей

Іваничівська дитяча музична школа 17 травня зібрала свою велику родину: викладачів, учнів, випускників з нагоди півстолітнього ювілею закладу.

У заході взяв участь Віктор Березюк – заступник селищного голови з гуманітарних питань, – повідомляють в Іваничвській селищній раді.

Вся історія цього мистецького закладу є яскравим прикладом відданості своїй професії безмежно закоханих у музику людей. Березюк висловив слова щирої вдячності за багаторічну сумлінну працю, активну участь у розвиток музичної освіти Іваничівської громади викладачам музичної школи – Петру Нагорному та Ганні Дрозд.

Славний шлях пройшла музична школа за роки існування. Вона має багато цінних надбань і цікаву історію. В Іваничівській музичній школі навчається 86 учнів із населених пунктів Іваничівської селищної ради.

Під час концертної програми свої вміння й таланти демонстрували учні та викладачі. Розмаїття репертуару, музичних інструментів, творчих колективів стало підтвердженням того, що у школі підтримують, зберігають та пропагують українську пісню, народні традиції, популяризують українську пісню, цінують та виконують музичні твори української і світової класики.

Бурхливими оплесками глядачі дякували музикантам за приємні хвилини та піднесений настрій.













Читайте такожМешканець Іваничівщини відзначає своє 100-річчя

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024