стрічка

Ратне: відзначили кращих школярів та освітян району

18 Травня 2019, 12:04
1746

У Ратному відбулася щорічна урочиста церемонія нагородження талановитих та обдарованих дітей Ратнівщини, переможців обласних і районних предметних олімпіад, творчих конкурсів, спортивних змагань, освітян району.

Про це повідомляє відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.

У цьому навчальному році учні здобули 38 перемог у третьому обласному етапі олімпіад, були учасниками четвертого етапу Всеукраїнських олімпіад та зайняли перше місце серед районі Волинської області у олімпіадних перегонах.

Очільник району Андрій Харлампович звернувся до юних талантів з вітальним словом та подякував їм за високі досягнення, результативну участь у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, просвітницьких конкурсах обласного, всеукраїнського рівнів, спортивні досягнення. Також подякував вчителям – наставникам, які вклали свою часточку праці у формування творчої особистості учнів та вручив грамоти районної державної адміністрації окремим педагогам.

Особливо хвилюючим був момент вручення стипендій голів районної державної адміністрації та районної ради.

Стипендіями нагородили:

Сергія Куничника, ученя 11 класу НВК с. Гірники, який 4 роки поспіль показує ІІ результат на обласній олімпіаді з фізики. У цьому році виборов ІІІ місце на обласній олімпіаді з інформатики. Сергій – призер Всеукраїнського етапу Конкурсу «Екософт – 2018»;

Вікторію Гурич, ученицю 11 класу НВК № 1-гімназія смт Ратне. Вікторія – неодноразовий призер обласної олімпіади з математики та географії, переможець обласних турнірів з математики та фізики. Цьогоріч Вікторія досягнула ІІІ результату на Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту наукової роботи секції МАН Ратнівського ЦДЮТ з географії;

Максима Ваконюка, ученя 10 класу НВК № 1-гімназія смт Ратне. Максим – переможець не лише олімпіади з географії, а й залишається кращим інформатиком району – третій рік завойовує перемоги (І та ІІ місця) на обласній олімпіаді з інформатики;

Алісу Лахтюк, учениця 10 класу ЗОШ № 2 смт Ратне. Аліса здобула ІІ місце на обласній олімпіаді з фізики, ІІІ – з математики, ІІ – на олімпіаді ім. Кравчука та ІІІ місце на обласному турнірі юних географів.

Усі призери обласних та Всеукраїнських олімпіад отримали грошові винагороди, а їх наставники – заохочення у вигляді преміювання на наступний рік. Обдарованій учнівській молоді та їх педагогам також вручені грамоти та подяки відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

За результатами роботи з обдарованою учнівською молоддю, перше місце в рейтингу серед освітніх закладів району виборов учнівський та педагогічний колектив НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня № 1-гімназія» смт Ратне (директор – Катерина Власюк), друге місце – ЗОШ І-ІІІ ступеня № 2 смт Ратне (директор – Ігор Рудчик), третє – НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Гірники (директор – Олександр Ковч).

Гарний настрій свята музичними, танцювальними та гумористичними виступами створювали талановиті діти, а також ведучі заходу. Свято було переповнене нагородами і вдячністю за перемоги та копітку працю.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024