стрічка

Діти з Рожища привезли перемогу з міжнародного фестивалю. ФОТО

16 Травня 2019, 15:45
1317

Вихованці Рожищенського будинку дитячої творчості втретє взяли участь у Міжнародному дитячо-юнацькому фестивалі народного мистецтва «Смарагдові витоки».

Фестиваль відбувався 11 – 13 травня у місті Мукачево. Про це Район.Рожище поінформували працівники БДТ.

І місце здобула виставка авторських ляльок вихованки зразкової студії декоративного мистецтва «Мурчикова майстерня» Олени Приступи. Дівчина за підтримки керівника студії Світлани Мури створила неповторні образи маленьких волиняночок – юних господинь, маминих помічниць, замріяних у рідну природу, чим і викликала щире захоплення багатьох відвідувачів фестивалю.

Участь у конкурсі поповнила арсенал перемог і зразкової студії декоративного та образотворчого мистецтва «Художній дивосвіт» (керівник Оксана Шатунова.) Здобувши ІІ місце, юна художниця Ангеліна Шатунова дивувала присутніх та поважне журі барвистими та незвичайними розписами на склі, в яких передала різноманітні щасливі миті, що їх переживає людина протягом життя.

ІІІ місце посіла Маргарита Качор, представивши чуттєві роботи на тему «Вулиці мого дитинства» у номінації «Живопис».

Вихованки зразкової студії декоративно-ужиткового мистецтва «Чарівниця» Анна Парфелюк та Ілона Німець (керівник Людмила Тивонюк) повернулися з дипломами ІІІ ступеня. Їх квітковий розмай в техніках бісероплетіння та аплікація атласною стрічкою вражав яскравістю кольорів, невгамовною фантазією, захоплював великою працелюбністю.

Діти отримали почесні дипломи, а керівникам вручили подяки.

Окрім конкурсної програми, група прогулялася вулицями Мукачева та Львова, помилувалася містом з колеса огляду.















Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024