стрічка

В області нагородили вчителя року із Шацька

15 Травня 2019, 08:32
1169

В області привітали учасників обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019».

Серед вчителів, які отримали нагороди з рук Олександра Савченка, голови Волинської обласної держадміністрації, була Ольга Кропивник, вчителька ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Шацьк, переможець ІІ туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» у номінації «Основи здоров’я».

Читайте також: Педагог Шацької гімназії – переможець обласного конкурсу «Учитель року – 2019»

Свято вшанування талановитих педагогів Волині відбулося сьогодні, 14 травня 2019 року за участі голови облдержадміністрації Олександра Савченка, – інформують у прес-службі Волинської ОДА. 

Зокрема, під час урочистого дійства вітали учасників обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019».
Щорічний конкурс педагогічної майстерності «Учитель року» – яскрава подія для освітян Волині. Він відкриває нові імена, нові педагогічні ідеї, стає платформою для розвитку нової української школи, є частиною освітньої політики та визначає провідну роль учителя у суспільстві.

Цьогоріч завдяки високому професіоналізму, віртуозному володінню предметом, любові до дітей 36 кращих педагогів області стали учасниками другого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019».

Учасники 24 всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» демонстрували свою фахову майстерність у п’яти номінаціях: «Вчитель інклюзивного класу», «Географія», «Захист Вітчизни», «Основи здоров’я», «Французька мова».

Серед них – вчителі предметів Захист Вітчизни, основи здоров’я, географія, французька мова, вчителі інклюзивного класу та предметів духовно-морального спрямування.

«Ми займаємо перше місце в державі, не дивлячись на те, що Волинь маленька. Ми з вами впевнено йдемо вперед. У нас сьогодні є інклюзивні класи, є переможці та активні учасники конкурсів. Це важливо. У нас є інклюзивно-ресурсні центри, і навіть перші шкільні автобуси, обладнані для дітей з особливими потребами. Ми таки йдемо у Європу. І дуже важливо, щоби діти вас відчували, не просто як до людей зі знаннями, а тягнулися за порадою. Щоби вірили, що ви – найкращі. Поки що так і є. Я в цьому не сумніваюся. Вітаю усіх переможців. Учасникам бажаю перемог в майбутньому. Іншим сил, оптимізму і натхнення, аби брати участь у конкурсах. Ви усі заслуговуєте, аби бути найкращими», – привітав присутніх Олександр Савченко.

Окрім вітальних слів, очільник області нагородив Почесними грамотами та Подяками кращих педагогів.

Зокрема, за вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, забезпечення високого рівня освітньої підготовки учнівської молоді та зайняте І місце у ІІ (обласному) турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» Почесною грамотою Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко нагородив Кропивник Ольгу Вікторівну, вчителя основ здоров’я опорного закладу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» селища міського типу Шацьк Шацької селищної ради.

Читайте також: «Немає нічого важливішого за здоров’я» – вчитель року із Шацька


 

20/04/2024 Субота
20.04.2024