стрічка

У Ковелі підлітки підпалили будівлю колишнього ДОКу

13 Травня 2019, 11:45
У Ковелі підлітки підпалили будівлю колишнього ДОКу / Фото ілюстративне 910
У Ковелі підлітки підпалили будівлю колишнього ДОКу / Фото ілюстративне

Двоє хлопців розбивали шибки і палили паркет у закинутому приміщенні колишнього деревообробного комбінату.

Про це повідомив 13 травня на понеділковій апаратній нараді у мерії начальник Ковельського міськрайонного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Володимир Войтанік.

За його словами пожежники виїхали на місце підпалу 10 травня о 21 годині 40 хвилин і швидко загасили вогонь.

«Горів паркет, який там знаходився. Це будівля чотириповерхова. На третьому поверсі люди побачили, що є полум’я, викликали пожежну. Людей, які підпалили, в той день не знайшли. Але 11 травня знову поступило повідомлення о 21 годині 17 хвилин про горіння в цій же будівлі на цьому ж поверсі. Виїхали також наші підрозділи, було повідомлено поліцію. І на місці було встановлено тих людей, які палили цей паркет. Тобто збирали паркет, будівля не експлуатується, і палили його. Там були діти 15-17 років, наскільки мені відомо. Там вже поліція буде розбиратися», – проінформував Володимир Войтанік.

Одного з хлопців забрали до лікарні, так як він поранив собі руку, коли заради «приколу» розбивав шибки у будівлі.

Як стверджує Володимир Войтанік, станом на сьогодні з початку року в Ковелі було 59 пожеж, тоді як за попередній період 2018 року – 26. У більшості випадків це пов’язано з масовим випалюванням сухої рослинності.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024