стрічка

Пасажири поїзду «Ковель – Одеса» скаржаться на задуху та сморід у вагонах

12 Травня 2019, 12:12
Пасажири поїзду «Ковель – Одеса» скаржаться на задуху та сморід у вагонах 3440
Пасажири поїзду «Ковель – Одеса» скаржаться на задуху та сморід у вагонах

Набирає обертів скандал довкола технічного стану потяга «Ковель-Одеса».

Фото в соцмережі показали обурені пасажири. Про це йдеться у сюжеті новин «Подробиці» на телеканалі «Інтер».

Потяг сполученням «Ковель-Одеса-Ковель» – єдиний, що прямує з Волині до курортного міста. Відкрили рейс спеціально перед початком туристичного сезону. Має великий попит, бо заповненість стовідсоткова. Квитків у продажу немає вже до початку серпня. Саме цим потягом подорожують і наймолодші жителі Волинської області. Групи дітлахів везуть плацкартами в санаторії на відпочинок. Обурені пасажири характеризують цей поїзд одним словом – «скотовозка».

«При тому, що він давній,він ще й брудний неймовірно. Що, по-моєму, більше ніж очевидно. Там і вікна якимось засобом замазані, типу клею ПВА, це щоб народ на повну відчував себе як на нарах, а не в поїзді, і не дивився у вікно?», –- говорить Катерина Золотарьова.

Задуха й сморід. Пасажири скаржаться на вкрай брудну білизну. У туалеті антисанітарія. У коментарях жартують: пощастило, мовляв, що надворі прохолодно, адже вікна у вагоні забиті наглухо. І якщо рухомий склад не змінять, уже незабаром, пасажирам доведеться рятуватися від розпеченого металу крижаною водою.

 

 








Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024