стрічка

В Локачах у «Нашому Краї» нагородили переможців Великодньої акції

12 Травня 2019, 09:10
1362

Святковий розіграш (вже шостий за рахунком) організатори приурочили Світлому Христовому Воскресінню.

Клієнти супермаркету, які попередньо придбали тут товар на суму 200 і більше гривень, цього разу мали можливість виграти дороговартісну морозильну камеру, електрочайник, праску, посуд, каструлі фірми Bohmann, а також чимало святкових наборів (кава, чай, цукерки, рулети, спиртні напої тощо). Загалом розігрувалось 17 подарунків на загальну суму 15 тисяч гривень.

Співвласник торгового комплексу «Наш Край» Василь Слюз урочисто привітав жителів району із прийдешніми святами, побажавши учасникам прихильності фортуни.

А далі стартував розіграш… Обирати щасливі чеки з-поміж понад трьохсот наявних організатори доручили школяру Антону Приходьку з Кремеша. Хлопчина помітно хвилювався, адже йому випало вирішувати долю усіх подарунків.

З кожним розкручуванням лототрону називались імена та номери телефонів щасливчиків. Більшості приємну новину директор супермаркету Валентина Жданюк повідомляла телефоном. Отож, чайник дістався Тарасу Нероді, а праска Ользі Писарук (обоє жителі Локач). Леонід Козачук з Крухинич виграв набір стаканів. Іванна Галайда повезла в Озютичі якісні каструлі. Також удача посміхнулась Марині Кирило, Жанні Доскоч, Катерині Тимощук та багатьом іншим з різних куточків Локачинщини.

Найбільшою ж інтригою було, хто стане власником головного призу – морозильної камери Nord. Підфартило будівельнику з райцентру Юрію Грицюку. Під час церемонії нагородження чоловік зауважив, що раніше лиш раз виграв у лотерею 100 гривень, і це було дуже давно. Тож, днями купуючи продукти в супермаркеті, за порадою продавців вирішив кинути чек до скриньки. Зізнається, мало вірив в успіх, хоча себе вважає людиною азартною.

«Коли дали знати, що мій чек зіграв, то радів, наче дитя. Та ще й виграв не якусь там дрібничку, а новеньку «морозилку». Така техніка в господарстві знадобиться завжди. За покупками в «Наш Край» ходжу частенько, тож відтепер постійно братиму участь в акціях» – говорив Юрій.

А розіграші в цьому супермаркеті ще будуть. Вже найближчим часом дирекція закладу повідомить, коли стартуватиме наступна акція і на яких умовах.

Нагадаємо, що ми анонсували про розіграш раніше: Локачі: мега приз від «Нашого Краю» – морозильна камера.










 

Павло КОСТЮЧКО

Фото автора

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024