стрічка

У Ковелі провели концерт на естраді, яку досі не здали в експлуатацію

10 Травня 2019, 13:02
У Ковелі провели концерт на естраді, яку досі не здали в експлуатацію 968
У Ковелі провели концерт на естраді, яку досі не здали в експлуатацію

На новій естраді вкотре відбувся концерт, хоча вже рік немає декларації про готовність цього об’єкта до експлуатації.

9 травня з нагоди Дня Перемоги у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки для ковельчан та гостей міста виступав народний муніципальний естрадно-духовий оркестр. Виступ відбувся на парковій сцені, яку урочисто відкрили у липні 2018 року до Дня міста Ковеля.

Про те, що нова сцена не введена в експлуатацію повідомив ще у січні 2019 року міський голова Олег Кіндер під час звіту за минулорічну роботу.

«Побудоване дане приміщення воно на сьогоднішній день тільки-тільки вводиться в експлуатацію. Тоєсть питання у форматі, що об’єкт не введений в експлуатацію, поки що кошти не виділялися», – «видав» дивину Олег Олексійович.

Від «одкровення» мера про «не здану» сцену минуло майже півроку, а віз і нині там. На офіційному сайті Державної архітектурно-будівельної інспекції України є лише декларація про початок будівельних робіт з будівництва літньої естради, видана у листопаді 2016 року, але й досі немає декларації про готовність цього об’єкта до експлуатації.

Яким чином чиновники, браво рапортуючи про досягнення, дозволили виступати дитячим та іншим художнім колективам на сцені фактичного будівельного майданчика?! Для чого було обманювати першу особу виконавчої влади області та народного депутата від Ковельщини? Голова ОДА Олександр Савченко щиро порадів, що місту й надалі щастить з його керівництвом…

Читайте також: На головній естраді Ковеля вже відвалюється штукатурка

Скільки ж витратила міська влада на це затратне будівництво?

«Яка вартість? Ну я ще раз повторююсь. Це пізніше, бо зараз не скільки. Не виділяється з міського бюджету не скільки», – запевнив Олег Кіндер під час звіту в січні 2019 року.

Втім, офіційні документи, як завжди, спростовують слова ковельського мера, що «не виділяється з міського бюджету не скільки». Електронні закупівлі, проведені управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Ковельської міської ради 8 листопада 2016 р., 30 червня 2017 р. та 25 травня 2018 р., загалом коштували місцевому бюджету 4 млн 463 тис гривень.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024