стрічка

Місцеві бюджети Волині отримали більше податків

09 Травня 2019, 12:48
Місцеві бюджети Волині отримали більше податків 897
Місцеві бюджети Волині отримали більше податків

Понад 1,4 мільярда гривень податкових платежів отримали місцеві бюджети Волинської області за підсумками січня-квітня 2019 року. Це на 23,5% більше, ніж аналогічного періоду торік.

Про це інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

Ріст надходжень місцевих бюджетів – результат скоординованих зусиль представників усіх гілок влади в питанні детінізації економіки. Окремо варто відзначити дієву позицію лідерів територіальних громад в питанні впорядкування відносин власності та землекористування, – констатують в ГУ ДФС у Волинській області.

«Безперечний позитив у забезпеченні надходжень до місцевих бюджетів  - показник ефективності роботи територіальних органів ДФС. Наша постійна взаємодія з органами місцевого самоврядування, діалог з представниками бізнесу та якісні послуги, які надаються у Центрах обслуговування платників, сприяють росту надходжень та підвищенню податкової культури», – зазначає начальниця ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівниця волинських фіскалів підкреслила, що  завдяки стабільному росту місцевих бюджетів громади можуть впевнено планувати і фінансувати в межах наданих повноважень заходи з розвитку територій. 

«В особі працівників органів ДФС представники місцевої влади та громадяни мають компетентних консультантів-помічників, які  нададуть необхідну інформацію щодо виконання податкових зобов’язань. Водночас ми потребуємо інформації від владних структур та громадськості щодо можливих зловживань з тим, щоб вживати в межах компетенції заходи контрольно-перевірочного характеру. Отож, сподіваємося на обопільно корисний обмін інформацією та діалог», – підсумувала Світлана Савчук.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024