стрічка

Інтернет-магазин modoza.com презентував нову весняно-літню кампанію

08 Травня 2019, 11:12
3809

Інтернет-магазин modoza.com презентував оновлення до нового сезону, на яке так чекали модні прихильники. У проект було запрошено модель, ді-джея Олімпію Вайтмусташ і відеоблогера, актора Андрія Трушковського.

Оригінальна зйомка наповнена естетикою гучного мегаполісу. У ній поєдналися формальний і повсякденний стилі з дрібкою розслабленого шику. На нас чекають безліч оригінальних та трендових луків, які будуть як ніколи актуальні для весни та літа.

За словами Андрія Трушковського, результат проекту перевершив всі очікування. Особливо, він виділив стиль одягу, який представляв у кадрі - комфорт і дивовижна легкість. Ані погана погода, ані повне завантаження учасників не змогли зіпсувати атмосферу, яка панувала під час зйомок контенту. Створенням неповторних кадрів займався професійний фотограф Денис Маноха. Справжньою прикрасою фешн кампанії стала Олімпія Вайтмусташ. Саме ця неймовірна дівчина змогла підкреслити усі важливі особливості образів нового сезону.

Герої кампанії наочно показали, як зустрічають весну стильні жителі великого міста. Чоловікам варто звернути увагу на стримані фасони брюк і м'які жакети. Прекрасна стать може сміливо поєднувати шкіряні піджаки з повітряними сукнями або ж спідницями плісе. Стилісти інтернет-магазину Modoza підкреслюють, що ця весна створена для теплих відтінків в одязі і елітних матеріалів. Вишукані та стильні луки сподобаються кожному без виключення. Вони вирізняються універсальністю для будь-якого випадку.

Modoza - популярний онлайн рітейлер з 10-річним досвідом роботи в модній індустрії. Вже багато років він підкорює клієнтів оригінальним одягом, взуттям та аксесуарами культових брендів. Ключова мета - перевернути уявлення про шопінг в українських покупців. Emporio Armani, Elisabetta Franchi, Bogner, Hugo Boss та інші бренди очікують справжніх поціновувачів моди в каталозі магазина.

Саме тут на вас очікують приємні умови, аби оновити власний гардероб. Це дійсно зручний спосіб шопінгу заради якого навіть не потрібно виходити з дому. Зручний сайт та фільтр товарів допоможе швидко знайти необхідну річ в каталозі. Всіх покупців очікують приємні бонуси та подарунки. Така різноманітність моделей однозначно надихає на вчинення нових покупок разом з Modoza.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024