стрічка

На Камінь-Каширщині понад два десятки мешканців притягнено до відповідальності за ухилення від призову

07 Травня 2019, 18:00
На Камінь-Каширщині понад два десятки мешканців притягнено до відповідальності за ухилення від призову 1316
На Камінь-Каширщині понад два десятки мешканців притягнено до відповідальності за ухилення від призову

Згідно з визначеними плановими завданнями, до відправки на службу до Збройних Сил України із Камінь-Каширського району підлягає 59 призовників, зокрема на обласний збірний пункт направлено 17.

Про це повідомив військовий комісар Камінь-Каширського районного військового комісаріату Сергій Швачко на апаратній нараді, – інформує прес-служба Камінь-Каширської РДА.

За його словами, законом передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність призовника у разі його неприбуття в зазначений час і місце після отримання повістки або неповідомлення комісаріату про зміну місця проживання. Нині ж у районі до адміністративної відповідальності притягнуто 28 громадян.

«Упродовж періоду збройного протистояння на Сході частина громадян, не вагаючись, долучаються до лав Збройних Сил України та інших військових формувань, адже розуміють свою відповідальність за долю держави та її майбутнє. Натомість інші – намагаються втекти за кордон, сховатися, аби уникнути призову. У даному випадку про боротьбу з ворогом на передовій мова взагалі не йде. Адже вкторе нагадую, що військовослужбовці строкової служби не залучаються до виконання завдань у складі Об’єднаних Сил», – зауважив Сергій Швачко.

Читайте також: Школяр із Каменя-Каширського здобув призове місце в обласному конкурсі 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024