стрічка

У волинському селі візьмуться за реконструкцію очисних споруд

05 Травня 2019, 14:49
Жидичин 1858
Жидичин

Оголосили про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку в селі Жидичин Ківерцівського району.

Повна назва документа державного планування:

«Детальний план території земельної ділянки для реконструкції очисних споруд потужністю 50м.куб/добу повної біологічної очистки стічних вод в с.Жидичин Ківерцівського району Волинської області».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Жидичинська сільська рада

Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а)Дата подання заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки і оприлюднення її шляхом розміщення на офіційному веб – сайті Жидичинської сільської ради «Громада»(www.gromada.gov.ua)– 27 лютого 2019 року. Публікація заяви в газеті «Вісник» – 14 березня, в газеті «Програма-Панорама» -14 березня.

Дата подання Детального плану території земельної ділянки для реконструкції очисних споруд потужністю 50м.куб/добу повної біологічної очистки стічних вод в с.Жидичин, повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту СЕО та детального плану території на офіційному веб – сайті «Громада»(www.gromada.gov.ua)– 03 травня 2019 року. Публікація в газеті «Вісник» – 9 травня, в газеті «Програма-Панорама» -9 травня.

Способи участі громадськості:

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу СЕО та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та заяви про визначення обсягу СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):громадські слухання відбудуться 24 травня 2019 р. о 14:00 годині в приміщенні Жидичинської сільської ради Ківецівського району (с.Жидичин,вул..Д.Галицького,12)

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Жидичинська сільська рада. Адреса: 45240, вул. Д.Галицького,12 с. Жидичин, Ківерцівського району,Волинської області.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Жидичинська сільська рада. Адреса:45240,вул.Д.Галицького,12с.Жидичин,Ківецівського району,Волинської області).

Зауваження та пропозиції до проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної із здоров’ям населення, що стосується документа державного планування –  45240,вул.Д.Галицького,12 с.Жидичин, Ківерцівського району,Волинської області).

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.

Читайте також«Цуманська пуща»: питанням рубки дерев займається поліція

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024