стрічка

На Волині відбувся турнір з вільної боротьби пам’яті тренера Павла Безеки

05 Травня 2019, 12:01
На Волині відбувся турнір з вільної боротьби пам’яті тренера Павла Безеки 1677
На Волині відбувся турнір з вільної боротьби пам’яті тренера Павла Безеки

В опорній школі села Дубове відбувся другий міжрайонний турнір з вільної боротьби, присвячений пам’яті ідейного натхненника й засновника згаданого турніру Павла Безеки.

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Facebook.

3 травня відбулося урочисте відкриття турніру і змагання. Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам'ять Павла Безеки.

Гості згадували нині покійного Павла Вікторовича Безеку, як багаторічного Дубівського сільського голову, вправного тренера з вільної боротьби і загалом мудрого керівника, щиру та відкриту людину.

Власне, турнір із вільної боротьби був свого часу започаткований Павлом Безекою. Адже Павло Вікторович працював вчителем фізичного виховання у місцевій школі, а у вільний від роботи час навчав місцевих дітлахів згаданому виду спорту. Змагання засновник традиційно присвячував Дню пам’яті та примирення, річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та загиблому учаснику АТО – дубівчанину Андрію Омелянюку.

Голова Ковельської РДА Віктор Козак у своєму виступі добрим словом згадав Павла Безеку, висловив глибокий смуток з приводу його передчасного відходу у Вічність та радість від того, що справа ідейного натхненника змагань продовжує жити. Тож Віктор Теодосійович побажав учасникам турніру – вдалих змагань та достойних перемог, а глядачам – чудових вражень.

«Ніколи не забувайте свого тренера, цінуйте отримані знання та спортивний досвід. Вічна йому пам’ять та вічний спокій!», – сказав Віктор Теодосійович. 

У турнірі змагаються юнаки та дівчата із районних центрів та міст області – селищ Іваничі, Локачі, Турійськ, міста Володимир-Волинського та інших.

 








Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024