стрічка

У Ковельському МТМО вимагали гроші за консультацію лікаря

02 Травня 2019, 19:50
У Ковельському МТМО вимагали гроші за консультацію лікаря 2411
У Ковельському МТМО вимагали гроші за консультацію лікаря

У некомерційному міськрайонному медоб’єднанні жінці, яка звернулась у важкому стані за допомогою, сказали заплатити за консультацію лікаря 240 гривень.

Про це повідомила Альбіна Потапчук у Facebook на сторінці «Правовий простір міста Ковель».

«Вчора в тяжкому стані привезла сестру на приймальне відділення Ковельського МТМО. Лікар з приймального відправив у «Експрес приймальне»… Коротше, знайомтесь, ковельчани, з новим методом вимагання ваших грошей! Сидить там гарненька дівуля, яка, до речі, отримує зарплату. Її робоче місце облаштоване недешево за наші з вами кошти: євроремонт, нові меблі, комп’ютер. Вона повинна надати інформацію, як я розумію. Врешті, вона нам сказала, що сестра безкоштовну консультацію може отримати в поліклініці, тобто з температурою, в тяжкому стані ми мали йти пішки до лікаря», – пише Альбіна Потапчук.

За її словами, медичка сказала, якщо вони хочуть отримати консультацію ЛОР-лікаря швидко і зараз, то мають заплатити 240 гривень.

«Я спитала: «Що це у вас тут є в некомерційному МТМО приватний прийом лікаря?» Вона відповіла, що так… Шановні ковельчани! Коли ви вже перестанете бути «баранами» і співучасниками кримінальних злочинів у нашій лікарні?! Ця пані просто тупо сидить, як регулювальник, щоб направляти людей платити в касу за послуги, які надаються БЕЗКОШТОВНО!!! Ми скористались своїм правом на безоплатну медицину. ЛОР нас прийняв безкоштовно, надав консультацію в повному обсязі. Консультація проходила 15 хвилин. За це ми мали заплатити 240 гривень!!!» – твердить авторка допису.

Жінка називає «Експрес відділення» некомерційного Ковельського МТМО – «вимагальним», і, звертаючись до його працівниці Ольги Чорнозуб, каже, що вони із сестрою не мали часу викликати поліцію для відкриття кримінального провадження, але обіцяє, що наступного разу знайде на це час.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024