стрічка

Виготовляв у підвалі: лучанина зловили на виробництві горілчаного сурогату

02 Травня 2019, 17:43
лучанина зловили на виготовленні сурогату 1541
лучанина зловили на виготовленні сурогату

У Луцьку припинили діяльність нелегального виробництва горілчаного сурогату.

Цех для виготовлення фальсифікату лучанин облаштував в підвальному приміщенні свого житлового будинку, – повідомляють в правлінні ГУ ДФС у Волинській області.

Під час розслідування правоохоронці встановили, що в Луцьку функціонує підпільний цех, в якому незаконно кустарно виготовляють алкогольні напої під виглядом відомих торгових марок. Весь цикл незаконного виробництва, що здійснювалося у вкрай неприйнятних санітарних умовах, правоохоронці зафіксували під час огляду підвального приміщення. Більше того, одну з осіб, причетну до виготовлення сурогату, застали на «гарячому».

Самого ж організатора виявили у Володимирі-Волинському. Чоловік саме транспортував значну партію незаконно виготовлених горілчаних виробів. За попередньою інформацією, встановлено, що лучанин реалізовував власно виготовлений фальсифікат в роздрібній торгівельній мережі міста.

У результаті проведення заходів вилучили 700 літрів рідини з характерним запахом спирту, майже 2000 пляшок готової горілчаної продукції, марки акцизного податку з явними ознаками підробки, 500 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, порожні скляні пляшки з наклейками відомих виробників, корки, пластикову тару, шланги, лійки спиртометри, що використовувались в ході здійснення протиправної діяльності.

Крім того, вилучили вантажний транспортний засіб, який використовувався для незаконного транспортування та розповсюдження фальсифікату. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 600 тисяч гривень.

Вирішується питання про призначення судових експертиз та притягнення винних до відповідальності.

Читайте також: Лучанин у гаражі зберігав алкофальсифікат





 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром