стрічка

У Шацькій школі-гімназії розпочали будівництво футбольного поля зі штучним покриттям

29 Квітня 2019, 15:16
1129

У Шацьку фірма-підрядник розпочала підготовчі роботи з будівництва нового футбольного поля зі штучним покриттям. 

Нове футбольне поле у Шацькій школі-гімназії розміром 42Х22 метри побудують відповідно до реалізації державної бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України», на що в Державному бюджеті заклали 370 мільйонів гривень. Волинь, своєю чергою, отримає більше 11 мільйонів гривень, за рахунок яких побудують вісім сучасних майданчиків для занять футболом.

Вартість будівництва поля зі штучним покриттям - приблизно 1 мільйон 400 тисяч гривень. Половину цієї суми (700 тисяч гривень) Шацька ОТГ на одній з сесій вже виділила та передала їх як субвенцію обласному бюджету на співфінансування його будівництва.

Нагадаємо, що відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26 вересня 2018 р. № 256 «Про затвердження Переліку об’єктів, що фінансуються у 2018 році за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» (зі змінами) у Волинській області затверджено вісім об’єктів.

Відтак, футбольні поля зі штучним покриттям вже незабаром з’являться у Ковелі (навчально-оздоровчий комплекс Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні), селі Цміни Маневицького району (на території ЗОШ І-ІІІ ст.), селі Павлівка Іваничівського району (на території ЗОШ І-ІІІ ст.), смт Шацьк (НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.гімназія» смт Шацьк), Володимир-Волинському (вул. Драгоманова – капітальний ремонт), селі Дубове Ковельського району (Дубівська ЗОШ І-ІІ ст.), Горохові (НВК «ЗОШ І-ІІ ст.- гімназія» м. Горохів), селі Липини Луцького району (на території ЗОШ І-ІІ ст.).

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024