стрічка

Як ковельські діти робили великодні «дерева щастя»

28 Квітня 2019, 12:47
Ковельські діти робили великодні «дерева щастя» 1195
Ковельські діти робили великодні «дерева щастя»

Традиційно до Великодня в Україні розмальовують писанки, роблять  крашанки, дряпанки. У Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю вирішили зайнятись виготовленням пасхального декору.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Впродовж трьох тижнів діти разом з батьками та наставниками зосередились на творчості. Найбільше усім сподобалось майструвати Великодні топіарії — декоративні «дерева щастя», які стануть чудовою окрасою інтер’єру.

Директорка закладу Марія Кисляк розповідає, що цією справою займаються вперше. Переглянули кілька майстер-класів, придбали необхідні матеріали. Діти відразу захопились роботою. Вони фантазували, грали з кольорами, експерементували. Це було справжнє свято, коли працювали всі разом, спілкувались, давали поради один одному, підбирали необхідні елементи.

У центрі планували з часом вироби реалізувати. І за виручені кошти закупити необхідне канцелярське приладдя.

«Про свої успіхи розповіли в соціальних мережах. І для усіх приємним сюрпризом стало, коли до нас завітав відвідувач, якому так сподобались топіарії, виготовлені дітьми, що він їх  викупив усі. І тепер ми знову у пошуку. Обдумуємо чим здивувати наших ковельчан і над чим надалі будемо працювати з нашими особливими дітьми. Дуже приємно, що наші справи не залишають людей байдужими. Це додає натхнення і бажання рухатись далі», – каже Марія Кисляк.

 






Коментар