стрічка

У Ковелі в багатоквартирному будинку може вибухнути газ, – депутат

26 Квітня 2019, 11:44
У Ковелі в багатоквартирному будинку може вибухнути газ, – депутат / Фото ілюстративне 837
У Ковелі в багатоквартирному будинку може вибухнути газ, – депутат / Фото ілюстративне

У багатоповерхівці на вулиці Косачів крани газопостачання перебувають в аварійному стані.

На сесії Ковельської міської ради депутат Вадим Клімук повідомив, що до нього звернулися мешканці багатоквартирного житлового будинку на вулиці Косачів, 1. Громадяни розповіли про свої взаємовідносини із «Волиньгазом» щодо заміни у під’їздах кранів газопостачання, які знаходяться в аварійному стані.

За словами депутата, представники «Волиньгазу» відмовляються за свої кошти їх замінювати і кажуть, що закупку нових кранів повинні здійснювати самі мешканці або орган місцевого самоврядування.

«Враховуючи аварійну небезпеку, яка виникає при цьому, що може призвести до витоку газу, надзвичайної ситуації та вибуху, прошу вжити заходів щодо встановлення відповідальних осіб та негайного вирішення питання по заміні кранів газопостачання у багатоквартирних будинках у місті Ковелі, які знаходяться в аварійному стані», – мовив Вадим Клімук.

«Тільки, Вадим Валентинович, відносно відповідальних осіб. Є одна відповідальна особа – це філія, даже вони не філія, а структурний підрозділ «Волиньгазу» – «Ковельгаз», – уточнив міський голова Олег Кіндер.

Депутатський запит Вадима Клімука сесія підтримала одноголосно.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024