стрічка

Два рожищенських ОСББ отримають з міського бюджету майже 70 тисяч

26 Квітня 2019, 11:06
881

У Рожищенській міській раді відбулось засідання конкурсної комісії з відбору проектів, спрямованих на фінансування заходів Програми сприяння та розвитку ОСН, в тому числі ОСББ міста Рожище.

Конкурс було оголошено в таких категоріях: «Енергоефективність та енергозбереження», «Чисте довкілля та добробут громади», «Будівництво і облаштування дитячих ігрових майданчиків та спортивних майданчиків для молоді» та «Електрифікація житлових масивів».

Засідання конкурсної комісії
Засідання конкурсної комісії

Всього за період з 15 березня по 15 квітня було подано дві конкурсні пропозиції у двох різних категоріях, які і були визнані переможцями.

У категорії «Енергоефективність та енергозбереження» виграв «Проект з енергозбереження ОСББ «Кудрявий» загальною вартістю 30 840 гривень. Відповідно до умов співфінансування з міського бюджету 50%, ОСББ отримає кошти у сумі 15 420 грн для реалізації Проекту та зможе замінити вхідні двері у трьох під'їздах свого будинку на енергозберігаючі.

У категорії «Чисте довкілля та добробут громади» виграв «Проект поточного ремонту вимощення навколо будинку та входів у під’їзди в житловому будинку по вул. Чайковського, 13 в м. Рожище та облаштування прибудинкової території ОСББ «Чайка-13» загальною вартістю 108 851,65 гривень.  Відповідно, в умовах співфінансування з міського бюджету 50%, ОСББ «Чайка-13» отримає 54 425,82 гривні для втілення в життя свого Проекту та зможе здійснити благоустрій території навколо свого багатоквартирного будинку.

Рожищенська міська рада закликає рожищан активно долучатися до написання та реалізації проектів, адже це ще одна можливість залучити кошти для вирішення проблем громади та втілення ідей.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024