стрічка

На Гнідавському цукровому заводі розповіли, чи буде Волинь із цукром

25 Квітня 2019, 15:55
927

За попередніми оцінками Волині цукровими буряками має бути засіяно більше 8 тисяч гектарів полів, а це близько 450 тисяч тонн цукросировини.

Про це повідомляють на сайті Гнідавського цукрового заводу.

«Підсумки будемо підводити у травні, коли буде видно збереження посівів та отримаємо остаточний звіт по посівах. Цьогоріч з нами хочуть співпрацювати фермери з іваничівської зони, оскільки там стоїть великий знак запитання по пуску місцевого заводу. Маємо своїх постійних і надійних партнерів, тож маю надію, що проблем не буде», – розповідає заступник голови правління Гнідавського цукрового заводу Олександр Нікішин.

Водночас посадовець зауважив, що їх підприємство зробить все аби Волинь була із цукром, а завод працюватиме стільки, скільки буде потрібно, щоб селяни за свою працю отримали гідну винагороду.

На підприємстві запевняють, що до початку сезону 2018 року вони будуть готові у всіх напрямках, це стосується і модернізації, вчасного старту, висококваліфікованого кадрового потенціалу, адже запорука успіху підприємства в сезон цукроваріння – це вчасна та якісна підготовка.

Читайте також: 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024