стрічка

Комунальники вивезли близько 10 тонн сміття з рожищенського кладовища

24 Квітня 2019, 15:43
1276

Працівники підприємства «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» працюють без вихідних.

Про це повідомляють на сайті міської ради.

Попри прохання комунальників, у вихідні дні рожищани знову закидали старе кладовище сміттям. І все б нічого, якби його висипали у легкодоступних місцях, де можна під’їхати машиною та забрати. Тож працівникам Дільниці благоустрою довелося визбирувати сміття по всьому кладовищу. Загалом вивезли цілий КамАЗ непотребу.

Також виявили сміттєзвалище на території нового кладовища. Там недобросовісні громадяни понавозили в інший кінець кладовища чимало непотребу. Серед якого – старі ліжка та дивани, дитячі шкільні приладдя, телевізори, світильники. З огляду на те, що викинутий непотріб є великогабаритним, то зрозуміло, що його не принесли в руках, не перекинули через огорожу, а привезли транспортом.

Більшу частину накиданого рожищанами сміття, а це близько 10 тонн, працівники Дільниці благоустрою вже прибрали.

«Сподіваємося, що кожен, хто причетний до створення цього сміттєзвалища, задумається над своїм вчинком й більше не переступить межу людяності», – плекають надію у міській раді.

Також рожищан просять повідомляти про людей, які порушують правила благоустрою міста.

«Закликаємо рожищан бути більш активними та повідомляти про несанкціоновані смітники та людей, які викидають сміття у не встановленому для цього місті. Фото-, відеофіксацію правопорушення можна надсилати на електронну адресу міської ради, або ж у повідомленнях в «Фейсбуці». Анонімність гарантуємо!» – звертаються у повідомленні.




Коментар