стрічка

У Ковелі розглянули заяви учасників АТО про надання земельних ділянок

23 Квітня 2019, 18:32
У Ковелі розглянули заяви учасників АТО про надання земельних ділянок 1074
У Ковелі розглянули заяви учасників АТО про надання земельних ділянок

Під головуванням депутата міської ради Анатолія Кислюка відбулося чергове засідання комісії з розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та членами сім’ї загиблого учасника антитерористичної операції.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Комісія задовільнила заяви про включення до єдиного реєстру учасників АТО щодо надання ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд та прийняли рішення про включення трьох громадян до першочергового єдиного реєстру учасників АТО по місту Ковелю.

Під час повторного опрацювання декількох звернень доручили відділу земельних ресурсів підготувати проекти рішень міської ради про надання ділянки для житлового будівництва учаснику бойових дій в зоні АТО,  про внесення змін в Регламент з врахуванням пропозицій громадських організацій – місцевого осередку Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» та Ковельської міськрайонної спілки ветеранів та волонтерів АТО стосовно позачергового отримання земельної ділянки учасниками АТО та ООС, які мають трьох і більше дітей. До розгляду ще трьох заяв вирішили повернутись після додаткового вивчення документів й обставин.

Комісія затвердила протокол наради від 29 березня 2019 року щодо проведення жеребкування з розподілу земельних ділянок  для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд в районі вулиці Зерова (ІІ черга) та результати жеребкування. 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024