стрічка

На Волині чоловік організував масове виробництво фальсифікованої «Медовухи»

23 Квітня 2019, 16:06
1869

На Волині працівники податкової міліції під процесуальним керівництвом прокуратури області викрили жителя Рожищенського району, який організував роботу підпільного цеху з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

Про це інформують в Головному управлінні ДФС у Волинській області.

В рамках операції «Акциз-2019» та розслідування кримінального провадження за статтями 199, 204 КК України встановлено місцевого «бізнесмена», який організував виробництво та збут фальсифікованої горілки та традиційних алкогольних напоїв («Калганівка», «Калинівка», «Медовуха», «Зубрівка»). Підпільний цех чоловік обладнав в одному з приміщень власного обійстя, при цьому виробництво фальсифікату здійснювалося в жахливих санітарних умовах.

Читати також: Фіскали просять волинян купувати на свято тільки «казенний» алкоголь

Виготовлена таким чином алкогольна продукція під виглядом відомих українських торгових марок розливалася у підготовлену скляну тару. За попередньою інформацією з’ясовано, що ймовірно фальсифікат реалізовувався в «дрібних» торгових точках області. 

Правоохоронці виявили та вилучили понад 600 літрів  готової алкогольної продукції, 1 595 літрів рідини з характерним запахом спирту, а також обладнання для незаконної діяльності. Зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикові каністри, шланги, лійки, фільтри, насоси. Орієнтовна вартість вилученого становить більше півмільйона гривень.

Наразі проводять слідчі дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального провадження, вирішують питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024