стрічка

Жителю Локачинського району не дозволили проголосувати за біометричним паспортом

21 Квітня 2019, 17:13
1270

Станом на 13 годину органи поліції у Волинській області зареєстрували 16 заяв та повідомлень, пов’язаних із виборчим процесом.

Зокрема, в журнал єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події внесено відомості щодо ймовірних порушень виборчого законодавства в Луцьку, Горохові, Нововолинську, Ковелі, Маневичах, а також у Локачинському, Рожищенському та Луцькому районах, – інформує прес-центр поліції у Волинській області.

Поліція Волині зареєструвала чотири повідомлення щодо фотографування громадянами бюлетенів. Так, о 8:20 такий факт на одній із виборчих дільниць у Луцьку виявив співробітник поліції. По 10:30 до поліції надійшло повідомлення з однієї з виборчих дільниць у місті Нововолинськ проте, що невідома особа сфотографувала бюлетень. Близько 12:00 надійшло ще одне повідомлення про фотографування бюлетеню на інші виборчій дільниць в обласному центрі. Близько 13:00 на лінію служби «102» поліції Волині звернувся житель Нововолинська, котрий заявив, що має фото та відео того, як він голосував за одного із кандидатів.

На лінію служби «102» поліції звернулася жителька села Коритниця Локачинського району та повідомила, що її дані відсутні у списках виборців. По 12:30 до поліції зателефонував житель села Юнівка цього ж району й поскаржився, що йому не дозволили проголосувати за біометричним паспортом.

Поліція зареєструвала та проводить перевірку інформації щодо можливих порушень виборчого законодавства, пов’язаних із тим, що на деякі виборчі дільниці області отримали бюлетенів менше, ніж зазначено виборців у списках.

До поліції надійшли й інші повідомлення, пов’язанні з виборами. Зокрема, невідомий громадян поскаржився на відсутність світла на одній із виборчих дільниць.   


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024