стрічка

Як рожищани прибирали своє місто

20 Квітня 2019, 13:33
Як рожищани прибирали своє місто 1310
Як рожищани прибирали своє місто

Рожищенська міська рада оголосила загальноміську толоку в рамках місячника благоустрою та приєдналася до акції «Зробимо Волинь чистою 2019».  

Долучилися до колективного очищення міських територій працівники міської ради, Рожищенського РАЦСу, райради, військкомату, учні та вчителі всіх загальноосвітні закладів міста та працівники державних установ. Про це повідомляють на сайті органу місцевого самоврядування.

Розділившись по територіях робота кипіла усюди.

Працівники Рожищенського РВК провели заходи, спрямовані на поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій, активізація державного та громадського контролю за додержанням природоохоронного законодавства.

«Природа – наш дім. Тож це є своєрідною шаною природі за її багатство та велич. Ми маємо чудову можливість зробити свій внесок у чистоту нашого довкілля, власноруч створити красу навколо себе під час проведення весняного благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану споруд та території країни», – кажуть у Рожищенському РВК.





Колектив міської ради на чолі з міським головою В'ячеславом Поліщуком упорядковували площу Незалежності, парк біля Обеліска Слави, облагородили квітники поблизу міськради. Не оминули увагою й забруднений після зими ставок: повитягали бруд, позагрібали, зібрали пляшки.

Читати також: Мер Рожища фарбував вказівний знак і пригощав молодь цукерками

Іншу сторону парку прибирали школярі ЗОШ № 1 та № 2. Учні дбають про красу свого міста та вже кілька років поспіль приєднуються до загальноміської толоки.  

«Об’єднані зусилля, націлені на благоустрій, естетичне оформлення та озеленення території, безумовно, принесуть свої результати. Головне не бути байдужими та дбати про красу і чистоту рідного краю. Адже ніхто за нас не наведе порядок на нашій землі», – кажуть у міській раді.


























Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024