стрічка

Оголосили вирок водію, який на смерть збив жінку на Горохівщині

19 Квітня 2019, 13:47
Фото Нацполіції 921
Фото Нацполіції

Уродженець Львівщини, який на Горохівщині збив на смерть 36-річну велосипедистку, відбувся трьома роками умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Горохівського районного суду Волинської області, пишуть Волинські новини.

Так, 13 червня 2018 року обвинувачений рухався на автомобілі «SUBARU FORESTER» автомобільною дорогою Н-17 сполученням «Луцьк-Радехів-Львів» із сторони Горохова. Зокрема, поблизу будинку №1, що на вулиці Львівській в селі Журавники Горохівського району, водій не вибрав безпечну швидкість руху, перед зміною напрямку руху не переконався, що це буде безпечним, перетнув горизонтальну лінію дорожньої розмітки, в результаті чого виїхав на праве по ходу руху узбіччя, де допустив зіткнення із велосипедисткою, яка рухалась назустріч автомобілю.

В результаті ДТП жінка отримала численні тілесні ушкодження, від яких померла.

Обвинувачений свою вину визнав, розповівши суду, що коли допустив зіткнення з велосипедисткою, він зупинився та викликав швидку медичну допомогу, однак внаслідок отриманих в результаті дорожньо-транспортної пригоди тілесних ушкоджень жінка померла.

Брат померлої при винесенні вироку просив суворо не карати обвинуваченого, оскільки жодних майнових чи моральних претензій до нього не має та мати в подальшому не буде, бо шкоду відшкодовано в повному обсязі.

Таким чином, суд визнав водія «Subаru» винним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки з позбавленням права керувати транспортними засобами на 2 роки, однак замінив покарання на умовне, терміном на 3 роки.

Читайте також:  У Софіївці авто на смерть збило пішохода

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром