стрічка

Мільйонні доходи та зарплата дружини: які прибутки декларують депутати Острозької райради. ІНФОГРАФІКА

18 Квітня 2019, 13:07
1392

Уже оприлюднені електронні декларації посадовців і депутатів усіх рівнів. Ми розповідали про прибутки міських народних обранців. Пропонуємо дізнатися, хто найбагатший депутат Острозької районної ради за підсумками 2018 року.

Для аналізу з електронних декларацій депутатів Острожчини ми вирізнили лише особисті доходи, підсумувавши заробітну плату за основним і додатковим місцем роботи, пенсію, прибутки від підприємницької діяльності, соціальні виплати тощо.

Найбагатшим депутатом Острозької районної ради виявився Олександр Добруцький. Його річний прибуток становить понад п’ять мільйонів гривень (5 016 728 грн.). Минулоріч Олександр Євгенійович мав зарплату за основним місцем роботи і за сумісництвом, дохід від надання майна в оренду та продажу автотранспортних засобів, прибуток від підприємницької діяльності. Крім того, на пана Олександра 2018 року зареєстровано декілька автомобілів. Детальну інформацію можна знайти в е-декларації О. Добруцького.

Друге місце за сумою прибутків в Острозькій райраді перебуває Олег Ярошик, який задекларував близько півтора мільйона гривень доходів від підприємницької діяльності (1 420 000 грн.). Третю сходинку посідає Роман Свинарчук, який зазначив майже мільйон доходу (971 382) гривень.

Прибутки депутатів Острозької районної ради за 2018 рік
Прибутки депутатів Острозької районної ради за 2018 рік

Валентина Стрілецька, голова Острозької районної ради, опинилася на четвертому місці, задекларувавши майже 360 тис грн. (359 625) заробітної плати. До слова, Богдан Турович, голова Острозької РДА, 2018 року за основним місцем роботи отримав 295 587 гривень зарплати.

«Найбіднішим» виявився Микола Шпарук, який не зазначив ніяких особистих доходів, задекларувавши лише заробітну плату дружини.

Детально про доходи та інше майно депутатів Острозької районної ради та інших посадовців можна дізнатися на сайті https://declarations.com.ua/, скориставшись пошуком за прізвищем.

Читайте також:

Без житла і машини: що задекларував начальник острозької поліції

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024