стрічка

Повсякденна мода Волині

17 Квітня 2019, 17:56
Повсякденна мода Волині 2019
Повсякденна мода Волині

Модний одяг Волині як і будь-який інший відштовхується від трендових новинок світу краси. Ознайомившись детальніше з повсякденними аутфітами волинян можна із впевненістю стверджувати, що комфорт та особисті уподобання превалюють у виборі одягу. Однак, як ми знаємо, скільки людей, стільки й ідей. Тож давайте більш конкретніше розглянемо, на що звертають увагу містяни та де скуповують трендові новинки.

Більшість громадян обирають для покупок такі мережі як ЦУМ та Порт-сіті. Але й знаходяться ті, які заглядають на ринок. Однак для молоді, основним місцем пошуку класного образу є секонд-хенд.

Ще одним джерелом покупок є інтернет, а особливо соціальні мережі. Саме тут ціни можуть відрізнятись та бути більш лояльними. Що стосується напрямку у стилі, то безліч людей орієнтуються на мінімалізм. Тобто чим менше аксесуарів та зайвих деталей, тим краще та красивіше. Вдала така направленість, чи ні, вирішувати лише Вам. Інша частина громадян вважає, що саме одяг повинен розкривати індивідуальність та особливість кожної людини.

Читайте також: Показали, яким був зимовий одяг у Ратнівському районі більше 100 років тому

Тепер поговоримо про тренди. Що ж про них думають волиняни? Велика частина громадян впевнені в тому, що головним трендом завжди виступає зручність, особливо якщо це стосується повсякденного look-у. Але й не забувають слідкувати за модними новинками та запозичувати якісь моделі у свій «кошик» одягу. Отож в основний гардероб волинян входить незмінний денім, оверсайз жакети, моделі у нюдових відтінках, вільні плаття з квітковим принтом, низьке взуття та костюми.

Читайте також: Якою була мода на Горохівщині більш, як півстоліття тому. ФОТО

Важливим елементом у виборі повсякденного одягу відіграє тканина. Безліч покупців орієнтується на якісну та приємну для шкіри. Хоча багато з них не мають у своїх характеристиках 100% натуральної продукції, але можуть похвастатись легкістю та дихаючими елементами. До того ж, дизайнери запропонували громадянам матеріали, які зовсім не мнутся, тим самим більше підходять для повсякденного життя. Це напевно, найкраща пропозиція цього сезону, бо хто ж не хоче звільнити себе від щоденного прасування одягу.

Отже, виходячи з вищезгаданого велика частина населення Волині воліє обирати трендові, але зручні моделі, які б можна було підлаштувати під індивідуальний спосіб життя. Одні шукають елегантний варіант для офісу, інші для прогулянок з дітьми.

Щодо цінової категорії, не секрет, що модники обирають більш доступний варіант: інтернет, секонди та торгові центри. Не зважаючи на це, все ж таки покупці бажають купувати якісні моделі. Отже, тренди які диктує світ моди це добре, а зручність та комфорт все ж таки залишається must have.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024