стрічка

У Володимирі для дитячого будинку сімейного типу куплять більше житло

17 Квітня 2019, 09:10
На Волині для дитячого будинку сімейного типу куплять більше житло 996
На Волині для дитячого будинку сімейного типу куплять більше житло

У Володимирі-Волинському хочуть придбання більшу оселю для дитячого будинку сімейного типу Бучковських.

Про це йшлося на щотижневі оперативній нараді за участі міського голови Петра Саганюка та на брифінгу з місцевими медійниками, – інформує офіційний сайт міста.

«Ця сім’я взяла на виховання 11 дітей. Площа будинку, який майже 20 років тому було придбано для цієї родини за кошти державного бюджету, трохи більша 50 квадратних метрів, тобто це є надто мало. Окрім того ми намагалися підтримувати його в належному стані – ремонтували, облаштовували. Житло належної площі на вторинному ринку в місті коштує близько 80 тисяч доларів, частину з цих коштів ми розраховуємо отримати з обласного бюджету. Думаємо, нас підтримають. Маємо подумати про таку родину і ми, тому я ініціюю винести це питання на розгляд депутатів міської ради», - зазначив очільник міста.

На нараді також йшлося про припинення опалювального сезону з 17 квітня і подчу гарячої води в домівки володимирчан на Великодні свята.

Були також озвучені певні завдання щодо прибирання навколишніх територій біля храмів, нанесення дорожньої розмітки, вирішення питання з громадськими перевезеннями на міське кладовище у Провідну неділю.

Читайте також: Володимирчанам розповіли, чи слід чекати змін у системі монетизації субсидій

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024