стрічка

Поліція встановлює обставини смертельної автотрощі на Іваничівщині

16 Квітня 2019, 17:15
Поліція встановлює обставини смертельної автотрощі на Волині 1605
Поліція встановлює обставини смертельної автотрощі на Волині

Поліція продовжує з'ясовувати всі обставини автотрощі, яка трапилася на автодорозі «Ковель-Жовква», в селі Литовеж Іваничівського району.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції в області та Іваничівського відділення поліції.

Попередньо, поліцейські встановили, що автомобіль «Opel Vivaro», за кермом якого перебував 44-річний житель міста Нововолинськ, рухаючись у напрямку міста Жовква Львівської області, під час здійснення обгону, не впевнившись у безпечності маневру, виїхав на смугу зустрічного руху й допустив зіткнення із автомобілем «ЗАЗ Daewoo». Внаслідок ДТП 40-річний водій «ЗАЗ Daewoo», житель міста Сокаль Львівської області, загинув.

 Постраждали також п’ятеро пасажирів і водій автомобіля «Opel Vivaro». Усі вони жителі міста Нововолинськ. Їх госпіталізували.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчі відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання, зокрема, у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами. 

Поліція Волині звертає увагу усіх учасників дорожнього руху на необхідності неухильного дотримання вимог правил безпеки дорожнього руху. Він цього залежить здоров’я та життя людей.  

Нагадаємо, мікроавтобус «Opel Vivaro» зіткнувся з автомобілем «ЗАЗ Daewoo». Внаслідок ДТП загинув 40-річний водій «ЗАЗ Daewoo», постраждали п’ятеро пасажирів і водій мікроавтобуса.

Читайте також: Біля Литовежа в аварії загинув водій, шість людей потрапило в лікарню




 

Коментар