стрічка

Уродженець Рожища Павло Чайка вальсував на віденському балу в Києві

15 Квітня 2019, 11:28
Підприємець Геннадій Курочка, модель Вероніка Дідусенко, кіборг Павло Чайка та його дружина Вікторія. 2087
Підприємець Геннадій Курочка, модель Вероніка Дідусенко, кіборг Павло Чайка та його дружина Вікторія.

У Києві відбувся щорічний Благодійний віденський бал, присвячений сторіччю української державності.

Захід організували у суботу, 13 квітня.

Благодійні лоти на бал традиційно надали відомі особистості, наприклад, це велосипедна екскурсія з мером Києва Віталієм Кличком, пише socportal.

Бал відкрили 30 пар дебютантів. Серед них – професійні танцюристи, музиканти, співаки, актори. Уродженець Рожища, військослужбовець ЗСУ, повний кавалер ордена «За мужність», лейтенант Павло Чайка вальсував з моделлю Веронікою Дідусенко.

Глядачів порадувала чудова прем'єра – унікальний номер «Цариця ночі», поставлений спеціально до віденського балу в Києві у виконанні прими-балерини Національної опери України Христини Шишпор.

Феєрія звуку та інноваційних декорацій, унікальне 3D-шоу, інсталяції зоряного неба, проекції аристократичного англійського саду і помпезних середньовічних замків, поєднання етніки та модерну дозволили кожному гостю відчути себе головним героєм цієї неперевершеної постановки. В оздобленні переважали вишукані квіткові композиції з традиційними для національного самовираження трояндами і мальвами, а створили цю вишукану романтику флористи міжнародної компанії Fiori.

Як відомо, всі віденські бали в світі є благодійними проектами. Бал у Києві вже третій рік збирає кошти на програми столичного Центру реабілітації дітей з інвалідністю. Такі події відродили в Україні три роки тому за підтримки віденського бального комітету. Віденські бали в Києві визнані світськими подіями року за версією програми «Світське життя з Катею Осадчою». Партнерами віденського балу в Києві виступають організатори з Осло, Парижа, Відня та інших бальних столиць світу.

Коментар