стрічка

Домашній інтернет та телебачення – нові можливості для абонентів

11 Квітня 2019, 14:00
Домашній інтернет та телебачення 2569
Домашній інтернет та телебачення

Телевізор для сучасної людини є звичайним способом відпочити після роботи, цікаво провести час з сім’єю за переглядом фільму тощо.

Більшість клієнтів у провайдерів обирають одночасно домашній інтернет та телебачення, як альтернативу звичайному. Все більше киян цікавляться встановленням онлайн ТБ, що стає можливим з сучасними видами телевізорів.

Інтернет + ТБ є новою системою, яка базується на трансляції телесигналу через інтернет-з’єднання. Провайдери стають посередниками, які гарантують стабільний сигнал в доступних умовах. Компанія IPnet надає користувачам унікальну можливість підключення онлайн ТБ з покращеними умовами зображення, звуку, якості. 

УНІКАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ ТЕЛЕБАЧЕННЯ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ

Основною умовою підключення послуги є наявність стабільного сигналу інтернету. IPnet завжди пропонує клієнтам сучасні види інтерактивних послуг. Домашній інтернет та телебачення виконують такі основні функції:

  1. Батьківський контроль.
  2. Трансляція ТБ високої якості зображень.
  3. ТБ-Архів, дозволяючи переглядати і шукати улюблені фільми та передачі.
  4. Наявність електронної телепрограми.

На сайті ipnet.ua опублікована детальна інформація про підключення послуги та основні її переваги. Абоненти можуть підібрати оптимальний вид тарифного плану залежно від необхідної кількості каналів та швидкості передачі сигналу. Компанія IPnet встановлює доступ до більш ніж 175 каналів сучасного телебачення. З усіх видів каналів можна підібрати спортивні, дитячі, розважальні та інші.

Домашній інтернет та телебачення
Домашній інтернет та телебачення

ПЕРЕВАГИ ЗАМОВЛЕННЯ ПОСЛУГИ

Перед тим як замовити послугу слід проконсультуватися зі спеціалістами компанії IPnet. Інтернет і ТБ провайдери завжди надають клієнтам повну інформацію про особливості та умови підключення послуги. Щоб замовити послугу потрібно залишити заявку на сайті або зв'язатися за контактними номерами.  У найкоротші терміни фахівці виконають підключення, у зручний для клієнта час.  Провайдер надає такі переваги для своїх абонентів:

 • відмінну якість зображення і звуку;

 • тестовий режим перегляду деяких каналів;

 • наповнення каналів;

 • доступність послуги на телевізорі Samsung або LG з вбудованою функцією Smart TV незалежно від місця розташування.

Інтерактивне телебачення для сучасної людини – це звичайна послуга перегляду телебачення з повним комфортом та доступом до різних каналів.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024