стрічка

За вилов бездомних псів Рожище заплатить ще понад 10 тисяч

11 Квітня 2019, 15:45
1012

У місті Рожище вдруге відловлювали собак, які бігали вулицями міста.

Про це йдеться на сайті міської ради.

Читати також: Рожищани скаржаться на зграї безпритульних собак

У середу, 10 квітня, працівники ГО «Порятунок чотирилапих» вдруге проводили вилов безпритульних собак, які бігали вулицями міста. Працівникам організації вдалося виловити 15 тварин. Серед них – одна самка з цуценятами. Згідно з умовами договору, за одну собаку з міського бюджету доведеться заплатити 700 грн. Відповідно, 15 песиків обійдеться у 10 500 грн.

Тварини після стерилізації, вакцинації, кліпсування повертаються на попереднє місце проживання під час наступного виїзду на вилов до міста. Поверненню не підлягають лише агресивні тварини, невиліковно хворі та цуценята до трьох місяців. А також ті тварини, яких після процесу карантинування, стерилізації, вакцинації, кліпсування вдасться прилаштувати у сім’ї. За словами працівників організації, маленьких песиків у них завжди розбирають небайдужі люди. 

Читати також: Мер Рожища прокоментував ситуацію із бродячими псами

«Рожищани, пам'ятайте! Безпритульні тварини у місті – це показник культури утримання домашніх улюбленців та ставлення суспільства до братів наших молодших. Це, власне, рівень нашої з вами людяності», – звертаються у міській раді.

Читати також: У Рожищі зловили 12 бездомних псів

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024