стрічка

До Великодня впорядковують населені пункти Любешівщини. ФОТО

10 Квітня 2019, 18:23
До Великодня впорядковують населені пункти Любешівщини 1081
До Великодня впорядковують населені пункти Любешівщини

Щодня у населених пунктах Любешівщини місцеві жителі наводять лад.

Традиційне масове прибирання напередодні Великодня стало хорошою традицією, – пише районна газета Нове життя.

У результаті наполегливої праці, до якої долучаються і колективи місцевих навчальних закладів, і просто небайдужі громадяни, на вулицях сіл, у місцях вічного спочинку наших рідних стає чисто.

Наприклад, у Судчі, щоб зробити своє село чистим, учні та вчителі місцевого ліцею прибрали територію місцевого озера і парку, навели лад у сквері по вул. Рівненська та у місцях захоронення загиблих у роки Другої світової  війни. А у Малій Глуші місцеві дітлахи разом із Степаном Кошелем зібрали цілий причіп скляних пляшок. У результаті діти зробили село чистішим, а зібраний матеріал використають для будівництва.

Приступили після штанг і гирь до толоки «За чистий Любешів» і вихованці спортивного клубу «Скіф» під керівництвом Миколи Бущука.

Вихованці Залаззівського ліцею прибирали на території школи, сільського парку, кладовища, біля Обеліску Слави, на головних вулицях села.

Подібні акції відбулися і в інших населених пунктах Любешівщини. А у четвер-п'ятницю до проведення Дня довкілля активно долучаться і працівники різних установ, організацій, підприємств селища, за якими закріплені відповідні території.




Читайте такожНа Любешівщині безробітних залучають до впорядкування територій

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024