стрічка

Хокейний клуб «Ковель» здобув яскраву перемогу в чемпіонаті Волині

09 Квітня 2019, 17:15
Хокейний клуб «Ковель» здобув яскраву перемогу в чемпіонаті Волині 1067
Хокейний клуб «Ковель» здобув яскраву перемогу в чемпіонаті Волині

На завершальному етапі відкритого чемпіонату Волинської області з хокею з шайбою серед аматорів ковельчани здобули перемогу в грі зі своїми давніми друзями-конкурентами – командою з Володимира-Волинського «Володимир».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Матч відбувся 5 квітня.

Ковельчани з перших секунд поєдинку захопили ініціативу, котра, на радість наших хлопців, стала регулярно втілюватись у забиті голи. Перший період завершився з рахунком 3:0 на користь «Ковеля»,  другий – 5: 0. І, щоб не «наступити на граблі» помилок минулого матчу, в третьому періоді задача була вже не стільки забити, скільки не пропустити, і довести гру до перемоги. І це цілком вдалося. Хоча «Володимир» з усіх сил шукав шлях до наших воріт, і дещо скоротив відставання: на першій хвилині третього періоду після блискавичної контратаки володимир-волинців рахунок став 5:1, а другий гол закинули вже на останній секунді матчу. Тож остаточний рахунок 5:2 на користь ковельчан.

Героєм поєдинку знову став Олександр Клецор. Він двічі переграв досвідченого воротаря Сергія Титова і відзначився гольовим пасом – відмінний результат.  Чудово зіграли також Олександр Гушинець, Леонід Гаврилюк і Сергій Мазурок – кожен з них розписався у воротах суперника закинутою шайбою.

Троє хокеїстів «Ковеля» потрапили до символічної збірної 10-го туру чемпіонату. Ними стали воротар Даниїл Мілаковський, лівий захисник Олександр Семенюк і центральний нападник Олександр Клецор.

Забиті шайби:

  • 2 хв. – Олександр Клецор (Олександр Гушинець) – 0:1
  • 22 хв. – Леонід Гаврилюк (Юрій Миронюк)  –0:2 (+1)
  • 23 хв. – Олександр Гушинець (Олександр Клецор) – 0:3
  • 32 хв. – Олександр Клецор – 0:4
  • 41 хв. – Сергій Мазурок – 0:5
  • 51 хв. – Віктор Трофимчук (Ігор Коцюк) – 1:5
  • 75 хв. – Артур Груй (Віктор Трофимчук) – 2:5

Воротар Даниїл Мілаковський  у грі проти «Володимира» відбив 17 кидків з 19-ти, що склало 89%, і зробив чималий внесок до переможного результату.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024