стрічка

ТОП-3 ньюсмейкери Бізнес.Району

09 Квітня 2019, 14:25
1127

Інформація про бізнес чи економіку часто безлика, оздоблена хіба що цифрами, а читачі завжди полюбляють читати «олюднений» контент. Та є персони, які викликають в аудиторії непересічний інтерес. Їхні думки цитують, їхні ідеї наслідують.

Редакція Бізнес.Району за перший рік роботи мала приємність писати про багатьох підприємців, які зробили себе самі, а день народження сайту – чудова нагода назвати трьох найпопулярніших ньюс-мейкерів.

ВІКТОР КОРСАК

Першою публікацією на сайті Бізнес.Район було інтерв’ю Голови ради директорів інвестиційної групи VolWest Group Віктор Корсака.Так склалося, що за цей рік бізнесмен став значно публічнішим, ніж раніше. Найгучнішим інформприводом, який створив Віктор Іванович, стало відкриття Музею сучасного українського мистецтва Корсаків. Цю подію не змогла обійти увагою не тільки місцева преса, а й національна і навіть закордонна. Згодом Віктор Корсак провів декілька публічних заходів, де розповідав про свої бізнеси, ідеї та Музей. У минулому році  Віктор Корсак отримав Премію імені Євгена Чикаленка, яку  присуджують за меценацтство.

ПЕТРО ПИЛИПЮК

Генеральний директор компанії Modern Expo Group Петро Пилипюк як вийшов з інформаційної тіні після Революції гідності, так більше у неї не повертався. Публікації у пресі про харизматичного лідера Модерну, так і про його дітище ніколи не залишаються не поміченими. Тож за минулий рік Петро Пилипюк неодноразово потрапляв у поле зору Бізнес.Району, зокрема і про те, що гендиректор Modern Expo став ментором для київських бізнесменів (на фото), як заробив 130 мільйонів доларів, та яке майбутнє української торгівлі під час Третього міжнародного Modern Retail Forum.

АНДРІЙ ЗЛОТКО

Неодноразовий чемпіон Італії з випікання піци, власник піцерії у Римі, який народився в Іваничах, Андрій Злотко – справжній улюбленець публіки. Волиняни та Facebook-група українців в Італії уважно слідкували не тільки за всіма перемогами Андрія у Римі, а й за тим як він вчився пекти хліб у відомого пекаря Івана Пасічника з Іванич, допомагав відкривати заклад у Луцьку відомому ресторатору Романові Хорзову, а згодом тримали кулаки за земляка, коли він відривав власну піцерію у столиці України.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024