стрічка

ТОП-5 бізнес-інновацій, які потрапили у фокус Бізнес.Району

09 Квітня 2019, 12:43
Фото ілюстративне 1047
Фото ілюстративне

Майбутнє – за креативною економікою і хто це зрозумів сьогодні, уже на крок попереду від конкурентів.

Бізнес.Район пропонує пригадати корисні інновації, про які писало видання за період свого першого року роботи. 

1. Доставка продуктів, ланчів і мобільний додаток від мережі «Наш край»

Інтернет-магазини мережі супермаркетів «Наш край» впровадили нову пропозицію – швидко доставляють замовлення для сегменту HoReCa. Замовити продовольчі продукти та продукти власного виробництва можна у 18 магазинах мережі.

Також у 2018 році Інтернет-магазин «Наш Край» запустив доставку ланчів. Відтепер луцькі працівники офісів мають чудову можливість замовити ланч-бокси безпосередньо у офіс, скориставшись новою послугою через сторінку http://shop.nashkraj.ua

Ще одна новинка, якою мережа «Наш Край» потішила своїх покупців – запустила мобільний додаток, за допомогою якого покупці зможуть заощаджувати ще більше, отримуючи безпосередньо у магазині унікальні купони з «мобільними цінами».


 

2. Київстар розробив мобільний додаток для аграріїв

Найбільший мобільний оператор України за підтримки Мінагрополітики став розробником мобільного додатку для малих фермерських господарств. Бізнес-додаток, що отримав назву m-Agri, має забезпечити аграріям легкий доступ до передових практик, бази знань, галузевих цінових пропозицій, новин, ресурсів професійної підготовки та онлайн консультацій, а також вивести фермерів на нові ринки для продажу своєї продукції та надати їм можливості для зростання власного бізнесу.


 

3. Проект лучанина, який не хотів бути гвинтиком в системі

Лучанин придумав BlaBlaCar для посилок. Минулого року ми писали про те, що в Україні запустили додаток TravelPost – сервіс доставки посилок попутниками. Засновник TravelPost – Ярослав Львович родом з Луцька та має освіту інженера комп'ютерних систем та мереж.

Додаток TravelPost – сервіс доставки посилок попутниками. На кшталт сервісу BlaBlaCar, тільки замість перевезення пасажирів тут пропонують знайти добровільних кур'єрів. Додаток дозволяє знайти людину, яка вирушає в потрібне місто і згодна перевезти туди вашу посилку за винагороду.

4. Мобільний додаток від «Укрпошти»

Державне підприємство «Укрпошта» розробило додаток для мобільних телефонів. Новий додаток дозволить клієнту знайти найближче відділення «Укрпошти», розрахувати вартість відправлення, оформити замовлення та відслідкувати відправлення. Ще одна функція додатку – виклик кур’єра та доставка у місті. Поки що додаток працює у бета-режимі.


 

5. «Розумна» полиця від Modern-Expo

На RetailShow-2018 у Варшаві Modern-Expo Group представила своє нове інноваційне рішення для ритейлерів – SMART-полицю. Завдяки вбудованим електронним модулям вона дає можливість контролювати кількість одиниць товару. Продукт представили на конкурсі «Trade Innovations», де розглядали найкращі рішення для роздрібної торгівлі. Modern-Expo Group перемогла у категорії «Projekty i wyposazenie wnętrz sklepowych».

Читайте також:  Якими будуть магазини майбутнього: найцікавіше з Modern Retail Forum 2019

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024