стрічка

Столичні правоохоронці розшукують осіб, причетних до поранення студента з Локач

08 Квітня 2019, 13:09
2446

Між незнайомцями та потерпілим у пабі виникла сварка, у результаті якої хлопець отримав численні ножові поранення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. 

Про деталі події Район.Локачі повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

До чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у барі на проспекті Перемоги лежить без свідомості молодий чоловік. На виклик негайно прибули екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

На місці правоохоронці з’ясували, що упродовж вечора у кафе хлопець відпочивав у пабі, де в нього виник конфлікт із компанією молодиків.

Згодом співробітники закладу виявили його у вбиральні у непритомному стані  і  викликали «швидку». Переглянувши камери відеоспостереження поліцейські побачили, як відвідувач  напідпитку пішов до вбиральні, а за ним зайшли двоє невідомих, котрі невдовзі залишили приміщення.

За даними лікарів, у потерпілого забої та множинні колото-різані рани. На цей час він перебуває у медичному закладі.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці  встановлюють осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Нагадаємо, що мова йде про сина Локачинського міського голови. Хлопець втратив багато крові, яка у нього не згортаєтається, батьки потребують допомоги на дороговартісний препаратІус Ірина Анатоліївна (мама) 4149 4996 4950 3230. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024