стрічка

Юна ковельчанка Марійка Мовчан звернулася до Зеленського і Порошенка

07 Квітня 2019, 14:55
Юна ковельчанка Марійка Мовчан звернулася до Зеленського і Порошенка 1432
Юна ковельчанка Марійка Мовчан звернулася до Зеленського і Порошенка

Юна «дипломатка» з Ковеля Марійка Мовчан включилася в двобій Володимира Зеленського і Петра Порошенка і запропонувала простий план миру – зробити благодійну справу.

Про це повідомляє прес-служба благодійного фонду «Позитивна взаємодія».

Марійка Мовчан – юна українська знаменитість, яка прославилася тим, що разом з братами Павлом та Борисом листується і дружить з королями і королевами, лідерами могутніх держав та іншими світовими знаменитостями сьогодні включилася в двобій лідерів президентських перегонів. Та, як справжня юна «дипломатка», дівчинка запропонувала простий план перемир’я і злагоди поміж опонентами.

«Шановний Володимире Олександровичу, шановний Петре Олексійовичу, навіщо збирати стадіони, витрачати мільйони і за будь-яку ціну жагати перемоги? Хочете бути кращим, впевненішим, мудрішим, дбайливішим, то внесіть 1 гривню на банківський рахунок благодійного Фонду «Позитивна взаємодія», – каже юна «дипломатка» Марійка Мовчан.

На думку Марійки Мовчан, багато людей побачать такий вчинок своїх лідерів і послідкують їхньому гарному прикладу – долучаються до благодійної діяльності заради допомоги дітям.

«Зробіть це обидвоє, чим докажіть і покажіть, що Україна – це не щось абстрактне, а спільнота різних, в тому числі маленьких, людей, яких поважаєте, цінуєте і дбаєте за їх майбутнє!» – такими словами переконує юна «дипломатка» чинного Президента України і його конкурента робити ще більше добрих справ.

Разом з тим, дівчинка пропонує простий і зручний шлях миру і порозуміння, як поміж кандидатами у президенти, так і їхніми прихильниками: «Давайте  спробуємо разом об’єднати мільйони українців навколо доброї справи, незалежно від того, хто кого підтримує».

На все про все для роздумів Марійка Мовчан дала не 24 години, а аж цілий тиждень.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром