стрічка

«Призовна комісія має відбутися перед народом України», – лучанин потролив Володимира Зеленського

05 Квітня 2019, 12:01
1740

Лучанин Юрій Моклиця записав іронічну пародію на відеозвернення кандидата у президенти України Володимира Зеленського до Петра Порошенка.

Ролик розмістили у мережі Ютуб. Наразі його переглянули вже майже 40 тисяч людей.

Відеозвернення Юрія Моклиці – це іронічна пародія на відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка. Нагадаємо, що 31 березня відбувся перший тур виборів президента України. Центральна виборча комісія наразі завершує підрахунок голосів виборців. Актор Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко виходять до другого туру, який відбудеться 21 квітня. Наразі мають відбутися дебати між двома кандидатами.

Текст звернення Юрія Моклиці подаємо без змін:

«Звертаюсь до військового комісара. Ви прислали мені повістку, і кличете мене у військкомат. Думали, що я втечу, відморожусь, заховаюсь? Ні, я – не такий!

Я приймаю виклик, ось мої умови: чекаю на вас тут, на центральній площі міста. Призовна комісія має відбутися перед народом України. Всі телеканали і журналісти мають право бути присутніми.

Ми з вами удвох обов'язково повинні пройти медичну експертизу, щоб довести, що серед нас немає ні алкоголіків, ні наркоманів. Країні потрібен здоровий військовослужбовець.

В знак поваги до щонайменше 30 моїх друзів, ви повинні сказати публічно, що я – не «сєпар», не ватник, не сцикло. А справжній патріот України! Даю вам 24 години. Думай…..те!».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024