стрічка

У Музеї Корсаків будуть навчати абстрактного живопису

04 Квітня 2019, 19:24
939

До Музею сучасного українського мистецтва Корсаків 6 квітня завітає відомий львівський художник Богдан Мисюга.

Візит відбудеться у рамках виставкового проекту «Герметичне коло Карла Звіринського».

Богдан Мисюга – викладач Львівської національної академії мистецтв, куратор виставкового проекту «Герметичне коло Карла Звіринського», проведе майстер-клас «Знак побаченого» о 13:00.

Щоб мислити та творити креативно, находити нові ідеї, підходи та методи в роботі ви можете спробувати відтворити емоції за допомогою полотна та фарб у техніці абстрактного малярства.

«У всьому світі для власників бізнесу, керівників, дизайнерів, ІТ-працівників популярним є метод абстрактного живопису. Це – уміння абстрагуватись від оточення, висловлюватись емоційними категоріями мовою візуальних форм, розвивати свій емоційний інтелект. Якщо ви ніколи не тримали пензлик у руках, але бажаєте спробувати себе у новому напрямку – ця можливість для Вас», – переконують організатори.

Відразу після майстер-класу о 17:00 пан Богдан проведе кураторську екскурсію та лекцію щодо виставкового проекту «Герметичне коло Карла Звіринського».

Талант львівського митця-нонконформіста Карла Звіринського єднає мистецьке життя України 1950-1970-х років з найпрогресивнішими явищами мистецького світу на Заході Європи та Америки. 

Його підпільна авторська школа, що діяла у помешканні художника з 1959 по 1966 роки — унікальний приклад застосування західної навчальної методики в опануванні стилями історичного авангарду та авторський шлях рефлексувати мистецтвом на дійсність.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024