стрічка

У Рожищі ремонтують комунальні дороги

05 Квітня 2019, 09:31
1106

Працівники ТзОВ «Унідор Сервіс» ремонтують комунальні дороги.

Роботу почали у четвер, 4 квітня, повідомляють на сайті Рожищенської міської ради.

«Гарні дороги не тільки мрія кожного рожищанина, але й постійна тема для обговорення на сесіях Рожищенської міської ради. На жаль, за відсутності великих коштів мова не йде про нове покриття, але відшуковуються технології та методи, аби поточний ремонт був ефективнішим та мав довготривалий ефект», – йдеться у повідомленні.

На сьогодні найпопулярнішим видом ремонту дорожніх покриттів є ямковий ремонт. Саме цей спосіб використовується частіше, тому що він значно вигідніший, економніший та швидший.

Протягом кількох років дороги Рожища ремонтує ТзОВ «Унідор Сервіс». Працівники цього підприємства проводять ремонт дорожнього покриття повітряно-струменевим методом за допомогою спеціального дорожнього механізму, який пневмогідравлічною гарматою зі стисненим повітрям видуває спочатку пилюку та сміття із тріщин та ям на дорозі та відразу заповнює їх сумішшю щебню та бітумної емульсії.

Такий ремонт дорожнього покриття має значні переваги. Ця технологія не лише дешевша, а й зручна, бо роботи проводяться швидко та використовується лише одна одиниця техніки.

Як стверджують спеціалісти, через півгодини дорога придатна для руху транспорту.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024