стрічка

«Богдан Моторс» готовий випускати для Кривого Рогу сучасні тролейбуси у рамках тендеру

02 Квітня 2019, 16:20
1098

Корпорація «Богдан» готова запропонувати Кривому Рогу сучасні низькопідлогові тролейбуси за конкурентною ціною під час тендеру на закупівлю громадського транспорту.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

12-метрові тролейбуси «Богдан» можуть вмістити понад 100 пасажирів та розраховані на потреби людей з інвалідністю. Вони мають низьку підлогу, майданчики для візків, а також кнопки для подачі сигналу водію. Крім того, нові моделі обладнані відкидними сидіннями, Wi-Fi-зв’язком, GPS-навігаторами та відеореєстраторами. Вони споживають на 40% менше електроенергії, а завдяки автономному ходу можуть з’єднувати без контактної мережі віддалені районі.

У «Богдані» нагадали, що минулого року у Кременчуці такі тролейбуси «Богдан» уперше з’єднали береги Дніпра завдяки літій-іонному обладнанню: доти цей вид транспорту не міг проїхати Крюківським мостом через відсутність контактної мережі.

«Літій-іонні батареї дозволяють тролейбусам «Богдан» рухатися без під’єднання до електрики та проїжджати по відрізку дороги від одного кілометра самостійно. Що більше таких акумуляторів – то більшою є дальність автономного ходу. Нові технології економлять бюджетні кошти, а також роблять тролейбуси більш мобільними», - наголошують в корпорації.

Наразі «Богдан» готовий забезпечити модернізованими низькопідлоговими тролейбусами усі міста, які виявлять бажання оновити рухомий склад: луцький «Автоскладальний завод №1» може виробляти до 6 тисяч одиниць техніки на рік. У 2019-му нові тролейбуси вже замовили Київ, Харків та Суми.

Читайте також: «Богдан» виграв тендер на виробництво сучасних низькопідлогових тролейбусів для Сум

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024